Aanmelden button

aanmelden_button.gif

Simplerinvoicing netwerk

Simplerinvoicing is een netwerk van samenwerkende software en e-facturatie dienstverleners die het direct uitwisselen van e-facturen tussen ERP software en e-facturatie diensten eenvoudiger mogelijk maakt.
Kortom: iedereen kan straks vanuit zijn ERP / accounting software of e-facturatie dienstverlener facturen sturen naar ieder ander. Voorwaarde is dat het softwarepakket dat u gebruikt of de Service Provider waar u bij bent aangesloten de standaarden van het SimplerInvoicing afspraken stelsel ondersteunt.

Simplerinvoicing is een stelsel van afspraken tussen e-facturatie platforms, die het mogelijk maakt om facturen uit te wisselen tussen deze partijen. Simplerinvoicing is geen eigen platform.

ZET solutions – sinds december 2015 onderdeel van de UnifiedPost Group - is partner in het Simplerinvoicing netwerk. ZET solutions is full service provider op het gebied van het ontvangen en verzenden van factuurberichten en/of daaraan gerelateerde berichten. Ontvangen c.q. afleveren via het SimplerInvoicing Netwerk is een onderdeel van de Full Service Oplossingen van ZET solutions.

Per 1 januari 2017 is het voor leveranciers van de Rijksoverheid verplicht om facturen elektronisch aan te leveren aan de Administraties van Rijksoverheden. Dit kan via een aansluiting op de Digipoort of via Simplerinvoicing
Aansluiting via Simplerinvoicing is aan te bevelen, omdat op het Simplerinvoicing netwerk niet alleen de Rijksoverheden zijn aangesloten, maar ook meer en meer private partijen.

ZET solutions is FULL Member van Simplerinvoicing. Dit betekent dat verzenders en ontvangers via het ZET solutions "eFacturatie serviceplatform Z factuur" eenvoudig en op het hoogste beveiligingsniveau kunnen aansluiten op het Simplerinvoicing netwerk.

Hieronder vindt u de software pakketten waar wij al een standaard aansluiting met Simplerinvoicing voor hebben gerealiseerd. Beschikt u over een van deze pakketten informeer dan naar de mogelijkheden. Staat uw pakket er niet tussen, geen probleem wij bieden ook maatwerkoplossingen en oplossing voor kleinere bedrijven zonder ERP of softwarepakket.

Wilt u elektronisch facturen afleveren bij de Rijksoverheid of uitwisselen met andere aangesloten partners, vul dan het contactformulier in of bel met onze Sales afdeling voor meer informatie, tel. nr. 0320-269999. Wij leggen u graag de mogelijkheden uit.

Admicom_200.png
 
bis_250.png
centric_250.png
 
kraan_250.png
syntess_250.png