Aanmelden button

aanmelden_button.gif

Tarieven

Elektronisch facturen verzenden en ontvangen via Z factuur biedt bedrijven aantrekkelijke voordelen. Het leidt tot kostenbesparing in de handling- en printkosten bij het verzenden. En tot lagere kosten voor de verwerking van binnenkomende facturen voor de ontvangende partij.

De kosten van een elektronische factuur zijn lager dan die van een postzegel. De verzender betaalt 0,30 tot 0,40 euro per factuur. Grote verzenders kunnen extra korting krijgen als zij gebruiksbundels afnemen. De ontvanger betaalt niets per ontvangen factuur.

Het tarief dat u betaalt voor aansluiting op Z factuur en het verzenden/ontvangen van elektronische facturen is sterk afhankelijk van de aansluiting waar u voor kiest. Er zijn in principe 3 mogelijkheden; het Self Service Portal, de oplossingen op basis van de Standaard Softwarekoppeling en de Maatwerk koppeling. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende optionele functionaliteiten. Bent u lid van Bouwend Nederland, dan ontvangt u ledenvoordeel.

Kijk bij 'aanmelden' voor de oplossingen en extra opties waaruit u kunt kiezen. Nadat u uw keuze heeft gemaakt, ziet u in de online offerte direct de kosten van de door u gekozen aansluiting.

Bij het Self Service Portal abonnement gaat u bij aanmelding online akkoord met de gebruikersvoorwaarden en kunt u, wanneer nodig, met iDEAL betalen. U kunt na het afronden van uw aanmelding direct aan de slag.

Wanneer u kiest voor aansluiting op basis van een Standaard Softwarekoppeling, dan dient u eerst de offerte te downloaden en ondertekend naar het (gratis) antwoordnummer te sturen. Wij nemen na ontvangst en verwerking hiervan direct contact met u op, zodat u aan de slag kunt.

Kiest u voor de Maatwerk koppeling, dan komen wij persoonlijk bij u langs voor het maken van een offerte die specifiek op uw situatie van toepassing is.