Aanmelden button

aanmelden_button.gif

Self Service Portal

Verzendt uw bedrijf niet veel facturen en maakt u geen gebruik van een speciaal softwarepakket dat automatisch facturen genereert en opslaat? En wilt u toch elektronisch facturen versturen volgens de standaard van de bouwsector? Dat kan eenvoudig via het Z factuur Self Service Portal. U kunt daarbij kiezen uit het Basis abonnement en het Plus abonnement.

Bekijk hoe u zich eenvoudig aanmeldt voor het Self Service Portal

Download de flash player

Self Service Portal Basis abonnement

Om elektronisch facturen te kunnen versturen volgens de standaarden in de bouw, kunt u gebruik maken van het gratis Self Service Portal Basis abonnement. U betaalt eenmalig € 5,00 administratiekosten en € 0,40 per verzonden factuur. Bij het afsluiten van een abonnement, schaft u een strippenkaart aan met credits. Telkens als u een factuur verzendt, worden de kosten daarvan van uw strippenkaart afgeschreven. Is uw strippenkaart (bijna) op dan kunt u eenvoudig een nieuwe strippenkaart via iDEAL aanschaffen.

Bekijk hoe u eenvoudig een factuur aanmaakt in Z factuur

Download de flash player

Self Service Portal Plus abonnement

Wilt u meer mogelijkheden dan het Self Service Portal Basis abonnement? In dat geval is het Self Service Portal Plus abonnement voor u aantrekkelijk. De kosten per verzonden factuur zijn € 0,10 lager en het biedt de volgende extra's: 

Mogelijkheid om bijlagen mee te sturen met een elektronische factuur. Denk hierbij aan getekende urenstaten, staten van aangenomen werk, inkoopbonnen etc. U dient wel over een eigen scanapparaat te beschikken (fax of scanner).

Naast het elektronisch archief voor verzonden facturen, beschikt u ook over een archief voor alle via Z factuur ontvángen facturen. In dit archief worden de facturen en bijlagen 7 jaar opgeslagen, conform de eisen van de Belastingdienst.

Verder biedt het archief u allerlei handige functies, zoals:

  • Verschillende zoekfuncties
  • Mogelijkheden voor het doorsturen van ontvangen of verzonden facturen
  • Aanmaken van notities en/of markeren van facturen met vlag
  • Reactiemogelijkheid bij ontvangen factuur
  • Mogelijkheid om via een download (ClieOp bestand) uw facturen te importeren naar uw Telebankierpakket

Het Plus abonnement biedt u, voor € 8,- per jaar extra, ook de mogelijkheid om een iDEAL betaalbutton mee te sturen met uw elektronische e-mail factuur. Uw particuliere klanten kunnen dan direct vanuit de mail uw factuur via iDEAL betalen. Onderzoek wijst uit dat de betalingen gemiddeld zo’n 7 dagen eerder binnen zijn.

U kunt zich nu aanmelden voor een Self Service Portal abonnement.

Klik hier voor een kostenoverzicht van het Self Service Portal Basis en Plus abonnement.

Zien hoe eenvoudig het Z factuur archief werkt?

Download de flash player

Let op: alle genoemde prijzen zijn exl. BTW tenzij anders vermeld.