XML herkenservice

Sinds kort is de XML herkenservice ge├»ntroduceerd. Met deze aanvullende dienst is het mogelijk om facturen die u op papier of als PDF via de mail ontvangt via Z factuur ook elektronisch te ontvangen.
Hiervoor scant of mailt u de facturen naar Z factuur en wij zorgen ervoor dat deze facturen als XML in combinatie met de PDF aan uw systemen wordt aangeboden. U kunt deze facturen dan verder verwerken net zoals ook uw andere elektronisch ontvangen facturen. Dit bespaart u tijd en zorgt voor een snelle en eenvoudige verwerking van al uw facturen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de Z login XML herkenservice, of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen klik dan hier en vul uw gegevens in. Wij nemen dan contact met u op over de mogelijkheden.

SandraTeijgeler_100.gif “Het prettige is dat er mensen achter de knoppen zitten, als er iets mis gaat, kunnen we dat aangeven en komt er een persoonlijke reactie." 

foto_Branger2_100.gif"De handelingen die niet van toegevoegde waarde zijn voor de klant verder uitbannen is voor ons de reden geweest om onze inkomende facturen stroom volledig te digitaliseren."