Actueel

02-05-17 Totaaloplossing Z factuur, 100% elektronische facturen ontvangen Steeds meer bedrijven gaan over op het elektronisch verwerken van facturen en pakbonnen en regiebonnen. Daarin lopen ze nog wel aan tegen het feit dat veel leveranciers nog steeds alleen maar een PDF kunnen leveren of zelfs nog alleen op papier in plaats van een elektronisch document of een XML aankunnen leveren in een andere standaard dan de SALES standaard.
24-06-16 Rijksoverheid stapt per 1 januari 2017 over op e-factureren De Nederlandse Rijksoverheid verplicht haar leveranciers vanaf 1 januari 2017 een e-factuur te sturen. Dit wordt geregeld door een aanpassing in de algemene inkoopvoorwaarden.
31-05-16 Nieuwe oplossing voor alle soorten facturen ZET solutions wil een oplossing bieden voor het verzenden van al uw facturen, of dit nu per e-mail, PDF, post of elektronisch is.
18-05-16 Overheid gaat e-factuur afdwingen bij haar leveranciers Onlangs kondigde dhr. Linssen van het ministerie van Economische Zaken aan dat de overheid haar leveranciers een e-factuur wil gaan afdwingen.
10-05-16 Webinar: e-facturatie met Simplerinvoicing voor financiële professionals Simplerinvoicing organiseert op woensdag 25 mei van 15.00 tot 16.00 uur een webinar om bedrijven op weg te helpen met e-factureren.
29-03-16 Klant aan het woord: Koenders Totaalbouw Al een aantal jaren is Koenders Totaalbouw gestart met het ontvangen en XML facturen die met de S@lesindeBouw standaard direct verwerkt worden in hun administratie.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom eFacturatie, eHerkenning en andere diensten van ZET solutions? Meld u dan aan voor de ZET solutions nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief