Korting voor BN-leden op Z login eHerkenning

Leden van Bouwend Nederland kunnen nu met korting Z login eHerkenningsmiddelen aanvragen. Ook ontvangen zij korting op de Z login EH Beheer Module en de aanschaf van een OTP responder.

Waarom nu eHerkenning aanvragen
Omgevingsloket online stapt per 1 januari 2014 over op een hoger betrouwbaarheidsniveau, EH2 in plaats van het huidige EH1. Ook de Belastingdienst gaat aansluiten op eHerkenning. Het G-rekening stelsel wordt vanaf juli 2014 vervangen door een depotstelsel. Om hier gebruik van te maken heeft men een eHerkenningsmiddel op EH2+ nodig.

Logo_BN_150.pngKorting voor BN-leden
Bouwend Nederland leden ontvangen bij aanschaf de volgende korting:

• Jaarlijks 15% korting op de tarieven voor Z login EH1, EH2, EH2+ en EH3
• Jaarlijks 15% korting op de Z login EH Beheer Module 
• Eenmalig 15% korting op de aanschaf van een O(ne) T(ime) P(asword) responder

Aanvragen
Wat moet u doen om in aanmerking te komen voor de korting? U vraagt online via de website (www.zlogin.nl/eherkenning) het middel van uw keuze aan. U geef bij uw aanmelding op de aanvraag duidelijk aan dat u lid bent van Bouwend Nederland en vermeld daarbij ook uw lidnummer. Na ontvangst van uw aanvraag wordt deze verwerkt en wordt uw korting automatisch verrekend op uw factuur.

Opwaarderen
Heeft u al een middel met een lager betrouwbaarheidsniveau dan u nodig heeft? Dan kunt u uw middel opwaarderen. Leden van Bouwend Nederland ontvangen ook korting op het opgewaardeerde middel. Bovendien kunt u na opwaarderen gebruik blijven maken van uw huidige gebruikersnaam en wachtwoord.

Kijk voor informatie en aanvragen op www.zlogin.nl/eherkenning.

Bouwend Nederland / Z login, 26 november 2013