BNA-leden ontvangen korting op hun eHerkenningsmiddelen

Omgevingsvergunningen zijn online aan te vragen bij het Omgevingsloket Online (OLO). OLO maakt gebruik van eHerkenning (de opvolger van DigiD voor bedrijven). Momenteel krijgen gebruikers nog  toegang met een eHerkenningsmiddel op betrouwbaarheidsniveau EH1. Vanaf uiterlijk 1 januari 2014 is echter een middel op betrouwbaarheidsniveau EH2 nodig.
logoBNA.pngBNA-leden die nu al kiezen voor een eHerkenningsmiddel op niveau 2 profiteren bij ZET solutions van 15% korting. Meer informatie over deze actie is voor BNA-leden te vinden op de website van BNA.

eHerkenning
Met een eHerkenningsmiddel kunt u niet alleen toegang krijgen tot de besloten omgeving van OLO. Veel meer (overheids)diensten worden op dit moment al ontsloten met eHerkenning, denk bijvoorbeeld aan het aanvragen van subsidies via Agentschap NL en inloggen op online diensten van gemeenten. Bekijk de website van eHerkenning voor meer informatie.

eHerkenning.jpgContact
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en middelen die ZET solutions biedt ten aanzien van eHerkenning? Neem dan vrijblijvend contact op met de Sales afdeling van ZET solutions of vul het contactformulier in.
BNA / ZET solutions, 18 juli 2013