Aangesloten partijen

Overige dienstverlening

Z factuur biedt verschillende aanvullende diensten met betrekking tot e-facturatie. Er zijn koppelingen met zowel softwarepakketten waarmee gewerkt wordt in de AGF keten, als ook met systemen van banken, accountants en bijvoorbeeld de overheid. Hieronder ziet u een overzicht met uitleg van deze dienstverlening. Heeft u hier vragen over, neem dan contact op met de afdeling Sales van ZET solutions, tel. nr. 0320-269999 of stuur een mail naar commercie@zetsolutions.nl.

Koppeling Aangesloten partij Toelichting
Digipoort Overheid Via Z factuur kunt u elektronisch facturen versturen naar overheidsorganisaties.
Internetbankieren Rabobank Ontvangers van facturen kunnen optioneel hun ontvangen facturen koppelen aan de betaalomgevingen van genoemde bank.
Internetbankieren ING Ontvangers van facturen kunnen optioneel hun ontvangen facturen koppelen aan de betaalomgevingen van genoemde bank.
Internetbankieren ABN AMRO Ontvangers van facturen kunnen optioneel hun ontvangen facturen koppelen aan de betaalomgevingen van genoemde bank.
eFacturatie Netwerk Basware / INGIS / Anachron Z factuur is met haar dienstverlening gekoppeld aan andere dienstverleners op dit gebied. Hierdoor wordt een eFacturatie netwerk gecreƫerd dat het bereik van de dienstverlening aanzienlijk vergroot.
XML herkenservice

 

Met deze aanvullende dienstverlening wordt het voor ontvangers van elektronische facturen ook mogelijk om de data uit de overige facturen, PDF of papier, elektronisch te ontvangen va Z factuur. Scan of mail de factuur naar Z factuur en u krijgt de bijbehorende XML bestanden samen met de PDF's van de facturen in uw Z factuur ontvangstarchief retour.
Printing service Wanneer u al uw facturen wilt verzenden via Z factuur, maar nog niet al uw klanten kunnen de factuur elektronisch ontvangen, dan bieden wij u de mogelijkheid om voor die klanten de factuur uit te printen en te verzenden.
Z login eHerkenning  Een Z login gebruikersnaam en wachtwoord is tevens een eHerkenningsmiddel waarmee bij verschillende overheidsdiensten ingelogd kan worden. Kijk voor meer informatie op www.zlogin.nl/eherkenning.